top of page

A program során elsajátítod a legfontosabb erőmű, a saját lélegzeted alapjait és alapfogásait.

 

A ritmus vagy a légzés hangerejének megváltoztatásával hihetetlen dolgokat érhet el testében és mentális állapotában.

A légzés különböző technikáival vagy szertartásaival  különböző célokat érhet el.

A TEMPLE 6+1 foglalkozások programja a világ 5 legrelevánsabb technikájának alapjain megy keresztül, amelyek a tudatosságunk, érzelmeink vagy egyszerűen hangulatunk kiegyenlítésére összpontosítanak.

 

A VÉGZŐ LÉGZÉS SZERETŐSÉGRE való csatlakozáshoz a légzési gyakorlatok alapozóinak előző 6 foglalkozását kell elvégezni (a „Bevezetés a lélegzetvételbe” óra legyen az első, majd a többi foglalkozás tetszőleges sorrendben végezhető).

1. Bevezetés a légzéstechnikába.
Ismerje meg az alapokat, és próbáljon ki egy kóstolót arról, hogy a légzés hogyan befolyásolja elméjét, testét, érzelmeit és életét. 

2. Buteyko
Egy ukrán orvos, Konstantin Buteyko 1950-ben alkotta meg ezt a technikát. Ez a terápiás légzési módszer légzésvisszatartási gyakorlatokat használ a légzés sebességének és térfogatának szabályozására. Ez segít megtanulni lassabban, nyugodtabban és hatékonyabban lélegezni.
A Buteyko légzés előnyei közé tartozik a fokozott légzésszabályozás, amely segít megelőzni a légszomjat és elősegíti a megfelelő légzési mintákat. Különféle állapotok kezelésére és javítására használják, beleértve az asztmát, a szorongást és az alvási problémákat.

3. A Wim Hof-módszer egyesíti a légzést, a hidegterápiát és az elkötelezettséget, hogy segítsen mélyebben kapcsolódni a testedhez. Erőteljes belégzést, ellazult kilégzést és hosszan tartó légzésvisszatartást foglal magában. A támogatók szerint a technika a következőkhöz vezethet: fokozott immunitás.

4. Pranayama
A pránájáma a légzés szabályozásának ősi gyakorlata. Ön szabályozza minden lélegzetvétel és visszatartás időzítését, időtartamát és gyakoriságát.
A pránájáma célja a test és az elme összekapcsolása.
váltakozó orrlyukú légzés (nadishodhana)
győztes lehelet (ujjayi)
nőstény mézelő méh dúdoló lehelet (bhramari)
fújtató lélegzet (bastrika)

5. Freedivers lélegzetvisszatartás
A légzőmunka során az adrenalin, a noradrenalin és a dopamin a jó közérzetet biztosító neurotranszmitterek fokozódnak a szabad merülő légzés és az azt követő lélegzetvisszatartás során. Amellett, hogy jobban érzi magát és kevesebb a stressz, a szabadbúvárként való légzés növeli az energiát és a fókuszt, és kitisztítja az elmét.

 

 

A teljes program ára 35.000 Ft, mely tartalmazza a következőket:

☀️6 alkalom a test és az elme felkészítéséhez a záró szertartásra 

☀️Önismereti foglalkozás (szakértő pszichológussal)

☀️ A záró ceremónia.

Újjászületési szertartás

1,5 órás önismereti foglalkozás pszichológusunkkal & Távolsági busz

2 órás holotróp légzés

Hangfürdő harmonizáció

Kakaó szertartás

(A szertartásos kakaó egy hatékony eszköz, amellyel mélyebbre merülhet a lelkedben, a legbensőbb énedben. Meleg érzést kelt a mellkas ellazításában az elmédben.)

Holotróp légzés.

Amikor az Egyesült Államok az 1970-es években visszaszorította a kábítószert, az erőfeszítések a legtöbb finanszírozást és a pszichedelikus anyagokkal kapcsolatos kutatásokat kimerítették – ami csak az elmúlt néhány évben kapott új lendületet a pszichoterápia területén. A 70-es években ahelyett, hogy minden munkáját bezárta volna, a Johns Hopkins Egyetem egyik pszichedelikus kutatója, Stan Grof a nem hétköznapi tudatállapotok elérésének másik lehetséges útjára fordította a figyelmét: a légzésre. A keretrendszer integrálja a zenét a modern tudatkutatással. , pszichológia és keleti spirituális gyakorlatok.
 

A záróceremónia nélkül is részt vehet a 6 alkalomból álló tanfolyamon 12.000 Ft bevezető hozzájárulással, és később eldöntheti, hogy részt kíván-e venni az ünnepségen vagy sem.
(ebben az esetben a szertartás önmagában 30.000 Ft-ba kerül)

Légzésprogram & újjászületési szertartás

Jelenleg nincs semmi foglalható. Gyere vissza később.
bottom of page