top of page
 • Visionary art exhibition by
  • Vayaro Art
  • Lucyra Art Világa

Kay Roy - Vayaro Art és Lucyra Világa Art

Kay Roy 1977-ben született Erdélyben, magyar gyökerekkel. A művészet és a keleti harcművészetek gyerekkorától jelen voltak az életében. Ezeknek az ötvözete létrehozta benne a befelé figyelés képességét, amely a művészetén át jelenik meg.

Hamarosan elhagyta Erdélyt, és elindult felfedezni a világot. Legutóbb Los Angelesben tevékenykedett mintegy hat évig, ahol két évig egy galériát vezetett Santa Monica-n. Itt különböző fesztiválokon vett részt, ahol kapcsolatba került a vizionárius művészet több kiemelkedő alakjával, amely nagyon inspiráló volt számára. Műveit számos alkalommal kiállították, többek között a Los Angeles-i Hive Gallery-ben is. Ezenkívül a Vayaro táskamárka megalkotója is. 22 éves kora óta rendszeresen részt vesz különböző spirituális elvonulásokon, amelyekből kialakult a sámánizmus iránti mély érdeklődése. Jelenleg különböző ősi hangszerek segítségével vezet meditációs szertartásokat.

Alkotás közben a mély, meditatív állapot sarkallja arra, hogy újra és újra látható képpé formálja azokat a víziókat, amelyek az anyagon túli világokban mutatkoznak meg neki.

„A képeim célja, hogy minél több embert hozzásegítsek ahhoz, hogy megtalálja a saját "szentélyét", belső világát, ahol a külső körülményektől és helytől függetlenül meg tudja élni a jelent és annak végtelen formáló erejét.”

A munkáiról készült kiváló minőségű másolatokat és a képeivel díszített jóganadrágokat teszi elérhetővé a látogatók számára.

Lucyra Világa

Lucyra festményeken, dallamokon és verseken keresztül bontakoztatja ki a belső világát, amelyekben a természettel való egységre és az ember teremtő erejére hívja fel a figyelmet.
 

A képein ezért általában a természet valamely formája megjelenik (tájak, emberi test, állatok, növények, mitikus lények), mert mindez nagyban inspirálja.
 

Ezenkívül gyerekkora óta a magyar népi dallamvilág szépségeivel foglalkozott, és az utóbbi években az intuitív ének felszabadító erejét áramoltatja énekes-zenés meditatív szertartásokon.
 

Kövessétek, keressétek őket az alábbi elérhetőségeken:

Kay Roy - Vayaro Art

https://m.facebook.com/profile.php?id=100063556364089...

Instagram: @kayroy77

Lucyra Világa

https://m.facebook.com/lucyravilaga/?ref=bookmarks

Instagram: @lucyra_vilaga_art

 • Fluid art
  • 3F- Fanni's Fluid Fantasy

A Fluid Art egy olyan absztrakt technika, amivel tejesen egyedi és megismételhetetlen festményeket lehet alkotni. A festéket különböző anyagokkal higítva öntöm a feszített vászonra, vagyis nem használok ecsetet. Így jönnek létre az igazán egyedi, különleges alakzatok. Ízléses dísze lehet a lakás bármely pontjának, de jól mutat akár egy iroda falán is, vagy várótermekben. Amennyiben valamelyik kép megtetszett, vagy egyedi kérésed lenne, keress bizalommal

Elérhetőségek: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100080328913336

email: fanni.sarkozi@gmail.com

 • Eco print
  • Ana Fischer (Anna Halász) 
Insta: 
https://www.instagram.com/_ana_fischer_art/

A Természet Ajándékai 

A kis faliképek egy különleges Eco-print technikával készülnek, finom kalapálás által a levelek és virágszirmok pigmentjei beköltöznek a textília szöveti rostjai közé. Így egy fenntartható és ökobarát módon kapnak lehetőséget a prezervált örökéletre. Az elkészült eco-printeket kézi hímzéssel ékesítem tovább.

Számomra az effajta alkotás minden része aktív meditáció. Kezdve a természetjárástól izgalmas színek és textúrák után kutatva, a kalapálás stresszlevezető folyamatán keresztül, a nyugodt és elmélyedt hímzésig. 

Nature’s Gifts 

These small wall-hangers are made with a special Eco-printing technique, with soft pounding the pigments of the leaves and flower petals find a new home in the textile’s fibres. With this procedure they get a chance to be preserved forever, in a sustainable and eco-friendly way.  The eco-prints are embellished further more with hand-embroidery details. For me creating throughout the whole process is active meditation. From the time spent in nature looking for interesting colours and textures, through the stress releasing pounding, to the calm and engrossed embroidering. 

bottom of page