top of page

Foot reflexology (Dóri)

  • 1 h
  • 11,000 Hungarian forints
  • Bercsényi utca 5

Service Description

Reflexology is a type of therapy that uses gentle pressure on specific points along your feet (and possibly on your hands or ears as well) to help you feel better. The theory is that this eases stress, and that helps your body work better. It's also known as zone therapy. Foot reflexology can boost the immune system, increase circulation, cleanse toxins from the body and balance energy. By applying pressure to points in the foot, called reflex areas, a reflexologist removes energy blockages and promotes health in the corresponding body area. --- A talpreflexológia a Hagyományos Kínai Orvoslás egyik szakterületeként egy olyan holisztikus szemléletű természetgyógyászati módszert takar, mely támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, illetve általános egészségmegőrző hatással bír. A kezelés a talpon, a lábfejen és a lábszáron található reflexzónák ujjnyomásával, masszírozásával zajlik, meghatározott zónatérkép és személyre szabott masszázsprogram alkalmazásával. A reflexológiának számos rendkívüli hatását ismerjük: serkenti az anyagcserét, elősegíti a méregtelenítést, erősíti az immunrendszert, valamint kiegyensúlyozza a hormonműködést és az idegrendszer működését. Az egyes reflexzónák kezelése, illetve a masszázsprogramok nem csak bizonyos szervekre, szervrendszerekre hatnak, hanem a meridiánok végpontjainak stimulálásával az egész szervezetre, mind fizikai, mind energetikai szinten - a test-lélek-szellem hármasában- jótékony hatást fejtenek ki. A reflexológia alkalmazása többek között ajánlott vérnyomás-, hormonális panaszok esetén, idegrendszeri (szorongás, alvászavar) problémák csökkentésére, az immunrendszer erősítésének céljából, valamint az általános jóllét és egészség fenntartásának érdekében. A konzultációt is magukba foglaló 3 és 5 alkalmas kezelés sorozatok lehetővé teszik a személyre szabott masszázsprogram kiválasztását, egy 6-10 alkalmas terápia pedig már körültekintő állapotfelmérésre, valamint a változások nyomon követésére is alkalmas. Általános közérzetjavító céllal is érkezhet a vendég 1-1 alkalommal, ez esetben a rövid konzultációt a méregtelenítő-, az immunrendszer erősítő- vagy a hormonrendszer harmonizáló masszázsprogram követheti.


Cancellation Policy

If you can not participate in the class, please, always sign out. Our client and pass managing system will automatically deduct this occasion from your pass. Deadline to sign up out from the classes: 12 hour before the starting of the class.


Contact Details

  • temple.hu -Yoga classes in English/ breathwork/ meditation/pilates/ massage - Intercultural community, Budapest, Bercsényi Street, Hungary

    0036304859095

    szo.szo@temple.hu


bottom of page