top of page

Légzés technikák, intenzív workshop(HUN)

03.03 VASÁRNAP (09:00- 17:00)

  • 8 hours
  • 30,000 Hungarian forints
  • Bercsényi utca 5

Service Description

Csatlakozz hozzánk egy felemelő és transzformáló napra, ahol az egyik legfontosabb dologgal fogunk foglalkozni részleteiben - a légzéssel. 🌬️ A Workshopot tartják: Lili (gyógytornász) Zsolt (Jóga- Légzés oktató) "Ismerd meg a lélegzeted, ismerd meg a létezésed" - ezen a légzés workshopon megtanulhatod, hogyan használd ki a légzésed erejét az életed megváltoztatására. A légzés megértése, helyes használata igazi "life changing experience", ami új perspektívát és lehetőségeket nyit meg. A workshopot mozgató témák:: 💡Helyes légzés: A tested optimális működéséhez és teljesítmény növeléshez. 💡Kapcsolódás a légzéseddel, kapcsolódás önmagadhoz és békédhez. 💡Meditáció: Az elméddel való kapcsolat erősítése. 💡Légzésvisszatartás: Az energia és a nyugalom egyensúlyának megtalálása. 💡Önismeret: Mélyebb betekintés önmagadba. 💡Mellkasnyitó Jóga, tüdőkapacitás növelése. Miért érdemes részt venned? 💡 Mert a napot úgy terveztük meg, hogy az energizáljon és frissen tartsa a résztvevőket. Gyakorlatok, elmélet, meditáció, pihenőidő és étkezés szervezett sorrendje biztosítja, hogy a nap végére is élénkek maradjunk. 💡 Mert a nap végére olyan tudással és gyakorlatokal fogsz gazdagodni ami az élet több területén is segítség lesz számodra. 💡 Mindenki a saját szintjének megfelelően kap fejlődési lehetőséget. 💡 A személyre szabott légzés gyakorlatokat együtt állítjuk össze. 💡 Videók, élvezetes gyakorlatok és interaktív tevékenységek várnak rád. 💡 A Relaxációs és stresszkezelési technikák mellett belemerülünk a meditáció és befelé figyelés világába is. 💡Az öt legfontosabb légzéstechnika megismerésén keresztül egy átfogó tudást kapsz amit te magad is tudsz később hasznosítani érzelmek kezelésre, teljesítmény fokozásra, fókuszálási képesség növelésére és az élet más területein is. 💡 Mert ez a nap nem csak unalmas elméleti előadásokból áll... Az öt technika: 1. A légzés mint tudomány megismerése: Freediving. 2. Teljesítmény növelés a Buteyko technika segítségével. 3. Motiváció és Inspiráció: A Wim Hoff módszer. 4. Több ezer éves tapasztalás a jógikus Pranayamán keresztül. 5. Belső utazás és a Holotrop légzés.


Upcoming Sessions


Cancellation Policy

If you can not participate in the class, please, always sign out. Our client and pass managing system will automatically deduct this occasion from your pass. Deadline to sign up out from the classes: 12 hour before the starting of the class.


Contact Details

  • temple.hu -Yoga classes in English/ breathwork/ meditation/pilates/ massage - Intercultural community, Budapest, Bercsényi Street, Hungary

    0036304859095

    szo.szo@temple.hu


bottom of page