top of page
This service is not available, please contact for more information.

Napindító Jóga

Légzés, tartóizmaink erősítése, gerinc helyes mozgása, felfrissülés

  • 3,500 Hungarian forints
  • Bercsényi utca 5

Service Description

Az ősz beköszöntével ismét visszatér a Napindító jógaóra az órarendünkhöz, ahol a reggel 7:30-as kezdés segítségével elindíthatja napját a legjobb módon. Ezen a reggelen különleges órát kínálunk azoknak, akik már jártak nálunk és megismerték a Napindító jóga varázsát. Az oktató Zsolt, aki jógaoktató, testnevelő tanár és gyógymasszőr is egyben. Zsolt által vezetett óra különlegessége a következő elemekben rejlik: 1. Törzs izomzat és Gerinc jóga irányzat: Az óra során kiemelt figyelmet szentelünk a törzs izomzat erősítésének és a gerinc egészségének. Az gyakorlatok segítenek javítani a testtudatosságot és növelik az állóképességet. 2. Test tudatosság központú: Az óra során hangsúlyt fektetünk a test tudatosság fejlesztésére, amely segít az önreflexióban és a testünk jobb megismerésében. Ezáltal könnyebben megtalálhatjuk az egyensúlyt testünk és elménk között. 3. Erőssítő jelleg: Az óra erőssítő gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni az izomzatot és növelni az erőnlétet. Ezek a gyakorlatok energiával töltik fel a testet és a lelket egyaránt. 4. Légzés fejlesztés: A jóga alapja a helyes légzés, és az óra során is külön figyelmet szentelünk ennek fejlesztésére. A megfelelő légzéstechnikák segítenek ellazulni, stresszt csökkenteni és nagyobb belső harmóniát teremteni. Az Új Napindító jógaóra Zsolt egyedi stílusában valósul meg, ahol a figyelem, az empátia és a tanári tapasztalat egyesül, hogy egy felemelő és meghitt élményben részesüljön. Az az ideális reggel amikor harmonikusan tudod indítani a napot, és időt tudsz magadra szánni a jóga gyakorlatok által kínált testi és szellemi fejlődésedhez.


Upcoming Sessions


Cancellation Policy

If you can not participate in the class, please, always sign out. Our client and pass managing system will automatically deduct this occasion from your pass. Deadline to sign up out from the classes: 12 hour before the starting of the class.


Contact Details

  • temple.hu -Yoga classes in English/ breathwork/ meditation/pilates/ massage - Intercultural community, Budapest, Bercsényi Street, Hungary

    0036304859095

    szo.szo@temple.hu


bottom of page