top of page

Tartásjavító Jóga (HUN)

  • 1 h
  • 4,500 Hungarian forints
  • Bercsényi utca 5

Service Description

Tartásjavító Pilates és Jóga 🔥Sok ülés és görnyedés legjobb ellenszere. Pilates és Jóga kombinációval minden irányból átmozgatjuk a tested, hogy a lehető legjobban ellensúlyozzuk az ülő munka/ életmód mellékhatásait. Az óra elején ráhangolódunk a mozgásra, a légzésünk és testrészeink megfigyelésével, majd a gerinc bemelegítése után megjelennek Jóga ászanák és a Pilates módszerből ismert elemek is. A hátiszakasz mobilizálása és a lapocka közelítők erősítése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a mély izmok erősítésére. Az órát egy kellemes relaxációval zárjuk. ✨ Ez az óra kezdőknek és középhaladóknak is egyaránt ajánlott hiszen mindkét mozgásforma elemeit tartalmazza.


Upcoming Sessions


Cancellation Policy

If you can not participate in the class, please, always sign out. Our client and pass managing system will automatically deduct this occasion from your pass. Deadline to sign up out from the classes: 12 hour before the starting of the class.


Contact Details

  • temple.hu -Yoga classes in English/ breathwork/ meditation/pilates/ massage - Intercultural community, Budapest, Bercsényi Street, Hungary

    0036304859095

    szo.szo@temple.hu


bottom of page