top of page
This service is not available, please contact for more information.

Vinyasa Flow (HUN)

Noémivel

  • 4,500 Hungarian forints
  • Bercsényi utca 5

Service Description

A Vinyasa Flow egy olyan dinamikus jóga forma, ahol a mozdulatokat a légzéssel összehangolva végzik. Az óra során áramló, kreatív sorozatokban váltjuk egymást a pozíciók között, ami nemcsak a testet, hanem a szellemet is stimulálja. Miért érdemes kipróbálni? Először is, a Vinyasa Flow jóga remek módja annak, hogy erősítsd a testet és növeld a rugalmasságodat. Emellett segít a stressz levezetésében és a szellemi fókusz javításában. Az óra alatt a lélegzésre való koncentráció segít megnyugtatni az elmét, miközben az áramló mozdulatok felpörgetik az energiát. Azoknak, akik szeretnék felfedezni a jóga dinamikusabb oldalát és egy olyan órán részt venni, amely nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is kihívást jelent, a Vinyasa Flow jóga tökéletes választás. Próbáld ki, és tapasztald meg, hogyan áramlik a tested és a lelked együtt, miközben az óra dinamikája átjárja mindkettőt egy egységes harmóniában.


Upcoming Sessions


Cancellation Policy

If you can not participate in the class, please, always sign out. Our client and pass managing system will automatically deduct this occasion from your pass. Deadline to sign up out from the classes: 12 hour before the starting of the class.


Contact Details

  • temple.hu -Yoga classes in English/ breathwork/ meditation/pilates/ massage - Intercultural community, Budapest, Bercsényi Street, Hungary

    0036304859095

    szo.szo@temple.hu


bottom of page