top of page

Sziasztok! Varga Katának hívnak. 4 éve kezdtem a jógagyakorlást, amely azóta is minden egyes reggelem biztos pontja. Az a kis énidő, ami egyszerre nyugtat és folyamatosan tanít. Amikor a jóga megjelent az életemben, az egyetlen olyan tevékenységként volt jelen, amelyben egy mély belső nyugalmat élhettem meg. A mozgás pici korom óta az életem része volt, olykor versenysportolóként, olykor csak hobbiból, és imádtam, de először találkoztam olyan mozgásformával, amiben nem a hevesség, hanem a türelem, a lágyság és a figyelem vezet. Számomra a jógaoktatás annak a belső tudásnak a felismerésére való képesség átadása, amely pici korunk óta ott szunnyad bennünk.

 A jóga egy gyönyörű eszköz arra, hogy megtanulj figyelni magadra. A határaidra, tisztelni az eddigi tudásod, apró léptekkel, saját magad felé irányuló bizalommal menni előre. Érezni a csended és a benned lévő erőt.

A jóga csak eszköz, a valódi tudás benned van, és én ezt az eszközt mutatom meg Neked, hogy úgy tudd használni, ahogy az téged a legjobban szolgál. A valódi tanító Te vagy, én pedig ott vagyok melletted, és kísérlek, mint egy kedves lámpás, míg megtalálod a saját fényed, ami mindig biztos irányt mutat. 

bottom of page