top of page

Ayurvedic Head & Face Massage

  • 1 hour
  • 13,000 Hungarian forints
  • Bercsényi utca 5

Service Description

Experience the serene indulgence of Ayurvedic head and face massage, a gentle yet deeply rejuvenating treatment designed to melt away stress, release muscle tension, and enhance overall well-being. With a combination of soothing strokes and targeted pressure points, this massage promotes relaxation while improving circulation and restoring balance to the mind and body. Luxuriate in the fragrant embrace of aromatic oils, which nourish the skin and elevate the sensory experience to new heights. Benefits: Elevates relaxation and serenity. Eases muscle tension and stress. Enhances circulation and vitality. Encourages mental clarity and focus. Nourishes and revitalizes the skin. -HUN- Ayurvédikus Fej & Arc Masszázs Tapasztald meg az Ayurvédikus fej- és arcmasszázs nyújtotta nyugalmat és mély megújulást, egy olyan gyengéd, mégis alapos kezelést, ami a stresszt oldja, lazítja az izmokat, és javítja az általános közérzetet. A gyengéd simítások és célzott nyomáspontok kombinációjával ez a masszázs nemcsak a relaxációt elősegíti, hanem a vérkeringést is javítja, és visszaállítja a harmóniát a test és az elme között. Merülj el az aromás olajok illatos ölelésében, amelyek táplálják a bőrt, és fokozzák az érzéki élményt. Előnyök: Fokozza a relaxációt és nyugalmat. Enyhíti az izomfeszültséget és a stresszt. Javítja a vérkeringést és a vitalitást. Segíti a mentális tisztaságot és koncentrációt. Táplálja és újjáéleszti a bőrt.


Cancellation Policy

If you can not participate in the class, please, always sign out. Our client and pass managing system will automatically deduct this occasion from your pass. Deadline to sign up out from the classes: 12 hour before the starting of the class.


Contact Details

  • temple.hu -Yoga classes in English/ breathwork/ meditation/pilates/ massage - Intercultural community, Budapest, Bercsényi Street, Hungary

    0036304859095

    szo.szo@temple.hu


bottom of page