top of page

Hatha Jóga (HUN)

Könnyed Jóga Stílus, Test és Szellem Összhangjával

  • 1 h
  • 4,500 Hungarian forints
  • Bercsényi utca 5

Service Description

Üdvözölünk Hatha jóga óráinkon, ahol minden alkalommal más és izgalmas tematikával várunk, hogy elmélyülhess a test, az elme és a lélek összekapcsolásában. A Hatha jóga az ősi gyakorlatok és testmozgások egy kivételes kombinációja, amely összekapcsolja a testet, a lelket és az elmét. Ez az óra lehetőséget kínál arra, hogy mélyen elmerülj a jóga világában és felfedezd a belső harmóniát és egyensúlyt és a legjobb formádat hozza elő. Az óra során lassú és tudatos mozdulatokkal dolgozunk, összpontosítva a légzésre és a testtudatosságra. A Hatha jóga segít megerősíteni az izmokat, növelni a rugalmasságot, és javítani az egyensúlyt. Itt az ideje, hogy elkezdjük a saját testünkkel való kapcsolatunk mélyítését, és egy olyan utazásra induljunk, amely a test, az elme és a lélek egységéhez vezet. Az óra végén pedig egy kellemes levezető gyakorlat és relaxáció segíti, hogy teljes harmóniában hagyd el az órát, test, elme és lélek egységben. Gyere és tapasztald meg a Hatha jóga előnyeit, ahogy újra és újra felfedezheted a legjobb önmagadat!


Upcoming Sessions


Cancellation Policy

If you can not participate in the class, please, always sign out. Our client and pass managing system will automatically deduct this occasion from your pass. Deadline to sign up out from the classes: 12 hour before the starting of the class.


Contact Details

  • temple.hu -Yoga classes in English/ breathwork/ meditation/pilates/ massage - Intercultural community, Budapest, Bercsényi Street, Hungary

    0036304859095

    szo.szo@temple.hu


bottom of page