top of page

Interkulturális Önfejlesztő tér a XI. kerület szívében. 

 

Hétfőtől szombatig nyitott kapukkal várunk ha befele figyelésre, feltöltődésre vágysz a rohanó hétköznapokban vagy ha olyanokkal is szeretnél megismerkedni akikkel el lehet beszélgetni az önfejlesztésről, tudatosságról, környezetvédelemről. 

Csoportos óráinkon megismerkedhetsz különböző testtudatossáalapelvekkel és gyakorlatokkal a jóga és pilates tanításain keresztül, vagy tovább fejlődhetsz a haladóknak fenntartott foglalkozásaink segítségével. 

Hétvégi programjaink mindig változatosak legyen szó workshopokról,előadásról vagy épp a szombati tea és élőzenés estéinkről. 

A TEMPLE Légzés programunk során elsajátítható a különböző légzés technikák alapjait és meditációs technikákat, hogy ezek segíthessenek neked kezelni stressz helyzeteket, szorongásos időket és fókuszálási nehézségeket.

 

Az alapokat elsajátítva, akár olyan komoly légzés ceremóniákba is csatlakozhatsz, ahol a tisztánlátás és extázis élményét mindenféle illegális anyag nélkül tapasztalhatod meg.

A világ csodáinak vagyunk mi a rajongói itt a temple-ben. Azon kívül, hogy izgalmas személyiségeket hozzunk össze, a különböző kultúrák legértékesebb felfedezéseit is szeretnénk közös erővel megérteni eseményeink és útjaink során.

Csapatunk

JOEL 

Légzés

Meditáció

Hatha Jóga

Kézenállás

Sport / Gyógymasször

Breathing Meditation.png

KATA

Hatha Jóga

Pilates

Access Bars

Hatha Yoga Budapest

ÁGI

Hatha Jóga

Yin Jóga

Yoga in English with Ági_edited.jpg

RICHÁRD 

Handpan Artist

Photographer

Read More
Handpan concert Budapest.png

DOROTTYA

Talpreflexológia

Svédmasszás 

Foot reflexology

KLAU

Hatha Jóga

Gerincjóga

Henna- Jagua

Klau (1).png

CILI

Hatha Jóga

Gerincjóga

  YogaTánc

   

310124724_426500016085411_5429493773447321037_n_edited.jpg
bottom of page